Alarmfase 3 | Het nieuwe seizoen tot dusver…
14783
post-template-default,single,single-post,postid-14783,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Het nieuwe seizoen tot dusver…

Alarmfase 3

Het nieuwe seizoen tot dusver…

En dan zie je in eens tot je grote schrik dat de laatste update op onze website dateert van afgelopen juli. Met de start van december is er al weer héél veel gebeurd, zult u snappen. Hier een kleine opsomming:

-Onze trompettiste Sharona heeft besloten te stoppen met AF3. Jammer, Sharoon, dat je gestopt bent, dank voor een aantal mooie jaren en heel veel succes met alles wat nog op je pad gaat komen!
– Daarentegen hebben wij Tim Roelofs mogen verwelkomen op sousafoon! De drie proefrepetities (inclusief de beruchte vragenronde) heeft hij glansrijk doorstaan. Het kan niet anders dat hij samen met Jaap een geweldig sousduo gaat worden. Blij met jou, Tim!
– Dan hebben we nog een aantal optredens gehad: Dweildag Halle, voorprogramma Taptoe Bemmel, Bloemenfeest Nieuwe Niedorp, opening Theaterkerk Bemmel en G-Skiteam in Huizen… Best een aardig rijtje in die paar maanden, niet waar?!
– We zijn met een geweldig mooi, maar nog geheim, project bezig. Medio deze maand en halverwege maart staan er twee bijzondere dagen op het programma. Tipje van de sluier: het zorgt voor een blijvende herinnering van één van onze knalnummers.
– Volgende week zijn wij weer in kerstige sferen te vinden in Keulen!
– De laatste repetities in “het Nootje” zitten eraan te komen. Binnenkort verhuizen ook wij naar de prachtige Theaterkerk!
– Tot slot is er in ons bestuur een aantal (komende) wijzigingen. Wat herverdeling van rollen c.q. een belangrijke vacature. In februari tijdens onze ALV hopen we iedereen weer op de juiste, vaste plek te hebben!
– Onze vernieuwde nieuwsbrief is verzonden! Niet gehad? Schrijf je dan snel in via deze link.

Rest ons niets anders dan jullie allemaal een heerlijk avondje te wensen! Graag tot de volgende update!